CRONICI DIN GERULIA & STIRI FIERBINTI din TREBUCI

mai 12, 2013

Se umfla taritele in komisarul Norika Nikolai

Filed under: Uncategorized — mihaibeltechi @ 10:47 am

Apele mari şi tulburi aduc la suprafaţă gunoaiele.

Von Ponthausen bagă băţul prin gard, îi bâzîie pe lăbărarii lui peşte prăjit , arătîndu-le cine e jupânul , îi provoacă , le arată că îl doare la 0,00012 mm în faţa sulii de părerea lor.

Vicepreședintele și europarlamentarul PNL Norica Nicolai a criticat propunerile premierului Victor Ponta de a schimba legislația în privința averilor obținute ilicite și modificarea în Constituție a dreptului de proprietate privată.“Un partid la guvernare trebuie să facă posibilul să-și promoveze valorile, să-și promoveze principiile și să-și onoreze viziunea. Îmi doresc ca echipa liberală prezentă în actualul Guvern al României să facă acest lucru. Îi doresc să văd măsuri foarte clare de garantare a proprietății, pentru că asta este ținta noastră. Capitalism fără proprietate și cu măsuri de stânga, dragii mei, nu se poate. Vreau să dăm o șansă capitalismului în această țară. Capitalism înseamnă liberalism. Vreau să nu abdicăm niciodată de la valori, de la prezumția de nevinovăție. Ca liberală, îmi doresc ca în Constituția mea să nu existe prezumția că averea în această țară s-a construit ilicit. Pentru asta trebuie să vă bateți și voi, pentru asta trebuie să ne batem și noi”, a spus Norica Nicolai la alegerile pentru conducerea organizației studenților liberali. În ciuda faptului că liberalii nu par foarte încântați de intenția lui Victor Ponta de a modifica legislația în privința averilor dobândite ilicit, premierul nu renunță. Acesta a afirmat că va discuta cu liberalii despre acest subiect, accentuând că tendința europeană este „follow the money”.”Am discutat şi urmează să discutăm în continuare. Este o modificare deja la nivel european, iar faptul că avem în România foarte multe cauze penale în care nu recuperăm prejudiciul… e bine că mai ajung în închisoare cei care comit fapte penale, dar aş vrea să recuperăm prejudicii cât mai multe„, a mai spus premierul.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/ideile-lui-victor-ponta-privind-confiscarea-averilor-ilicite-1036939.html

Un comentariu »

  1. Crin Antonescu a început coboare, Victor Ponta urcă. Premierul reuşeşte această performanţă deşi în cele 365 de zile de guvernare preţurile au continuat să crească, piaţa locurilor de muncă să se restrângă, iar taxele şi impozitele s-au mărit şi inmulţit….. AICI

    Comentariu de Yoko — mai 12, 2013 @ 2:19 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: