CRONICI DIN GERULIA & STIRI FIERBINTI din TREBUCI

mai 11, 2013

Jurnal de front : JUSTITIA-ultima reduta; Cotroceni, ADIO ARME !

Filed under: Uncategorized — mihaibeltechi @ 6:37 pm

Acvilin Două testdrive

Acvilin Două testdrive

Iti mai aduci aminte , Doamna ? Candva, mai ieri ,  toamna sau vara , nu mai retine cronicarul , a inceput sa spere tara , mai mult, am inceput si noi sa credem ca intr-un final primi-v-om tara inapoi. Atunci, veghea sub tricolor , falnic barbat, netemator si presedinte – jucator ,  ni se spunea ca el vegheaza si chiar de vor veni furtuni , cu lotrii , fonfii si gusatii ce-au praduit aceasta tara nici cand  nu va negocia .

Trecut-au ani si luni de-atunci, au fost alegeri in Trebuci si dintre toti , mai voinicut a fost un porc plagiator , ce-l credea unul pisicut iar leul , cel cu frunte lata si cu chelie avintata uitind degraba ce-a jurat , tot porcul l-a infulecat, apoi, au dat-o pe nuntit , semnind la ceas tarziu , in noapte un PACT cum altul n-a mai fost apoi…cei doi , imbratisati , multi ani  coabitatara , manati de dragoste de tara. Si uite asa , ce pusca mea , cei doi  au tot negociat , Pisicul ia  Kovesi  -n brate si Nitu-i reevaluat. Lasind gluma la o parte, cu o Kovesi maleabila si ductila  ( care a ingropat dosarele revolutiei ) la DNA, cu un Nitu in drept sa dea NUP in dosarele cele multe si cele grele ale  lui taticu  Felix sau in dosarul Zambaccian , cu INLOCUIREA  cu un pontist a  Iuliei Motoc momita cu functia de avocat al statului la CEDO , USL preia practic controlul intregii justitii iar Basescu , in scurta vreme isi va pune intrebarea:

Acvilin Două testdrive

Scris-am Yo, cu peana cronicarului muiata in matraguna si scrisnind intre masele un

Acvilin Două testdrive  

6 comentarii »

 1. fara sprijin parlamentar si tradat din interiorul PDL ( pedelistii au contribuit masiv la caderea guvernului Ungureanu) avea doua posibilitati: sa lase sandramaua numita Romania in voia sortii si sa isi dea demisia sau sa faca un compromis politic.Cineva,nu retin cine, spunea: politica e arta compromisului.Daca dl Basescu isi dadea demisia, dl profesor era mai multumit ?

  Comentariu de QUASIMODO — mai 12, 2013 @ 5:56 am | Răspunde

  • Nu e vorba de dat demisia, era de ajuns sa joace un joc de temporizare .In plus, presedintele si CSM s-aU cam facut de rasul lumii cu reevaluarea lui Nitu.

   Comentariu de NEA MARIN — mai 12, 2013 @ 9:06 am | Răspunde

 2. IA -TE, LUATI- VA DE MANA cu cei de la Politeia , vad ca unii de acolo si altii de pe aici ati devenit mai fanatici decit Robespierre. Pe bune, ati merita, toti am merita sa ne lasse Basescu in voia valurilor, sa ne calareasca cei din haita lui Voiculescu si Iliescu dupa bunul lor plac.E usor pentru chibiti fara nici o responsabilitate sa isi dea cu presupusul, sa faca pe vitejii din fata monitorului.Fiti pragmatici, judecati la rece, analitic, fara resentimente.Sa aveti o duminica de vis.

  Comentariu de Yoko — mai 12, 2013 @ 2:32 pm | Răspunde

 3. @ IA -TE, LUATI- VA DE MANA cu cei de la Politeia
  negativ, eu nu mai dau pe acolo de cand Teophile m-a acuzat ca ii fur „capodoperele” , asta desi era vizibil linkul dar stii foarte bine, la blogul ce a fost recent suspendat, nu puteai plasa link de directionare activ.
  @ am merita sa ne lasse Basescu in voia valurilor
  eu nu il consider pe Basescu omul providential fara care se duce dracului sandramaua numita Romania.In alta ordine de idei, fanatici ( fanatice) sunteti voi , care refuzati sa vedeti marile greseli facute de acesta.
  @ E usor pentru chibiti
  eu nu sunt chibit, eu am luptat alaturi de Basescu si PDL …..
  @ judecati la rece
  LA RECE,daca Nitu a fost un munte de prostie judiciara ieri , nu il „reevaluezi ” azi
  LA RECE, nu maninci ceva anume laudind guvernul Ponta cand acesta e PARALEL CU PERPENDICULARA si guverneaza cu curul , nu cu capul.
  PS SUgerez cu toata afectiunea ce ti-o port, nu ma mai provoca si daca neaparat ai chef de scandal si cearta, azi, cu scuzele de rigoare , nu iti voi fi partener.E o zi splendida afara, nu vreau sa ma enervez.Oricum , ma bucura faptul ca ati ramas basiste si ca ati devenit udriste.

  Comentariu de mihaibeltechi — mai 12, 2013 @ 3:12 pm | Răspunde

  • nu ne certam de loc,schimbam opinii si atit.
   PS
   NU SUNT UDRISTA , EU CRED SI ACUM IN eMIL bOC dar am spus si repet : Balaga a castigat jucind murdar sefia PDL.punct.

   Comentariu de Yoko — mai 12, 2013 @ 3:18 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: