CRONICI DIN GERULIA & STIRI FIERBINTI din TREBUCI

mai 10, 2013

Cum Ana Cârcu vru să îl reguleze în direct pă tribunel Rudotel (şi viţeversa )

Filed under: Uncategorized — mihaibeltechi @ 8:37 am

SCANDAL MONSTRU, în direct, la TV! Vadim Tudor A CHEMAT BODYGUARZII şi a sărit la cea care îl acuză de viol: „DU-TE-N M.. MĂ-TII!”

Acuzat că ar fi încercat să o violeze pe Anca Cârcu, peremista cu cei mai mari sâni, Corneliu Vadim Tudor a avut o reacţie explozivă, în direct, atunci când a văzut-o pe aceasta în platou.

Presa a început să vuiască, citând surse politice despre faptul că sexoasa Anca Cârcu îl acuză pe Vadim că a încercat să o violeze. Europarlamentarul a mers în studioul emisiunii „Un show păcătos”, de la Antena 1, unde a demontat acuzaţiile. „Jur, cu mâna pe Biblie, că nu am violat pe nimeni. E o diversiune. Ea e o prostituată, presta la benzinărie. Stă pe banii unui consilier prezindenţial”, a declarat Vadim. Însă lucrurile au degenerat în momentul în care Anca şi-a făcut apariţia în platou. „Ce e asta? Rog gărzile mele să intre să o scoată afară! Du-te-n m….i mă-tii de c…a! Te-a trimis SRI-ul aici?”, a tunat politicianul. Între timp gărzile acestuia au intrat în platou, moment în care emisiunea lui Capatos a intrat brusc în pauză publicitară, pentru ca acest conflict să fie aplanat.

„Anca se afla în alt studio, la câţiva kilometri distanţă, cablată, pentru a interveni prin telefon. Între timp, ea a s-a răzgândit şi a venit până aici. Văzând-o cablată şi aranjată cei de aici au lăsat-o să treacă”, a încercat Capatos să se justifice.Contactată de Libertatea, bruneta din PRM, declara joi: „Da, e adevărat, preşedintele meu, domnul C.V. Tudor, a încercat să mă violeze, dar psihic, la întâlnirea pe care am avut-o cu dansul la el în birou, de două ore nu mi-a dat voie să scot nici un cuvânt. Mi-a spus clar, a zbierat la mine: Tu nu vei creşte mai mult decât mine. Nu ai voie să fii mai cunoscută decât mine. Eu sunt şeful tău. Deci, m-a violat, nu mi-a dat voie să cresc politic, dar de atins nu m-a atins aşa cum se spune. Ce e drept şi se ştie e că mi-a pipăit sânii în direct, la Măruţă, ca să vadă dacă sunt sau nu cu silicon”.

Deftone Stylus testdrive

Deftone Stylus testdrive

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: