CRONICI DIN GERULIA & STIRI FIERBINTI din TREBUCI

mai 4, 2013

Catalin Voicu pe tubulatura,Iliescu si Hrebenciuc,sobolanul rozaliu

Filed under: Uncategorized — mihaibeltechi @ 9:52 am

Mai ieri ,Hrebenciuc îl încălecase pe Iliescu şi îi dădea pinteni

În plin teatru al absurdului ,să fi avut Eugene Ionesco (Eugen Ionescu) viziunea unui Absurdistan sub falduri tricolore? Născut în România ,stabilit ulterior în Franţa, Eugene Ionesco (Eugen Ionescu) se pare că a avut darul premoniţiei.

De la RINOCERII lui Eugene Ionesco 

LA cum,

Mai ieri ,Hrebenciuc îl încălecase pe Iliescu şi îi dădea pinteni


O fosta pesedistă de marcă ,juna Rodica ,una dintre femeile fatale ale PSD a declarat la Antena 3 o chestie absolut halucinantă:“Dl. Iliescu a incercat sa se delimiteze de Voicu, a incercat si pe liste, dar era presedintele Romaniei si nu avea nicio competenta in partid. A incercat, dar nu-l asculta Viorel Hrebenciuc, iar forta lui Viorel Hrebenciuc cred ca nu o puneti la indoiala”. Acu, nu contest geniul literar al acestei frumuseţi mioritice , doar se stie cât talent mustea sub peana ei măiastră când compunea pentru SECU note informative şi semna cu feciorelnicul Sanda …DAR TOTUŞI , SĂ SPARIE GÎNDU ( nu Gîndul lui Cetepulea ,allalt gând, a lui nenea cela de la Hamangia). Ce nu poci ioînţelege e cum are cineva corajul să zică despre sobolanul Hrebe ca ar fi in stare sa  sfideze răgetul leului social-democraţiei dîmboviţene , ba mai mult că i-a pus şa , l-a încălecat şi i-a dat pinteni atunci când acest leu a îmbrăcat piele de măgar . Provoc la duel pe oricine contesta faptul că Hrebenciuc e un şobolan rozaliu sau că Iliescu nu ar fi un leu social-democrat îmbrăcat îb piele de măgar.

 http://absurdistansubfalduritricolore.wordpress.com/2010/03/21/mai-ieri-hrebenciuc-il-incalecase-pe-iliescu-si-ii-dadea-pinteni/

In plin teatru al absurdului ,să fi avut Eugene Ionesco (Eugen Ionescu) viziunea unui Absurdistan sub falduri tricolore?

Născut în România ,stabilit ulterior în Franţa, Eugene Ionesco (Eugen Ionescu) se pare că a avut darul premoniţiei.

De la RINOCERII lui Eugene Ionesco 

LA…..

Şantajatul Iliescu , ultimul pe listă ,cu voia dvs…cel sărac şi cinstit

MOTTO:

„În ţara asta prost făcută , rahaţii f….în loc să pută ”-din experienţa politică a poporului român.

SĂ SPARIE GÂNDUL…..maestrul Cristoiu, supranumit „ ardei umplut” , cel care a prezentat naţiei în direct „GĂINA CARE A NĂSCUT PUI VII ” trage (precum Roaită sirena) un semnal de alarmă : „TREZEŞTE-TE ,NAŢIUNE !!!FII DEŞTEAPTĂ !! ” .

http://www.ziarulring.ro/stiri/13690/un-caz-de-siguranta-nationala

Ce zice maestrul SURTUCEL ( mânca-l-ar tetea pe el )  ? SĂ MOR IO ,maestrul zice că cel sărac şi cinstit , ultimul pe listă ,cu voia dvs…ION ILESCUUUU ….

este şantajat de către infamul Cătălin Voicu  ( supraponderal şi viclean copil de casă …. a se vedea Luceafărul eminescian …. ) .

Să MAI sparie gândul încă o dată ( ca şi baba la dentist) : Să ştie infamul taximetrist călare pe TAB ceva despre „Iliescu apare,soarele răsare…” şi manevrele sale,baletul său cu terorişti care trag din orice poziţie….de la şold, genunchi ,zona inghinală ….etc.+ etc +etc…. SĂ SPARIE GÂNDUL…..MĂ SPARIU IO , SĂ SPARIE TASTELE ……

http://absurdistansubfalduritricolore.wordpress.com/2010/03/25/santajatul-iliescu-ultimul-pe-lista-cu-voia-dvs-cel-sarac-si-cinstit/

De la RINOCERII lui Eugene Ionesco

LA…..

Metamorfozarea şoimului pesedist CĂTĂLIN în privighetoarea VOICU

Încă din evul mediu vânătoarea cu soimi a devenit un sport preferat de mai marii vremii.Inspirat de modele medievale ,Iliescu,cel sărac şi cinstit a decis după confiscarea revoluţiei să se ocupe de creşterea şi dresarea şoimilor de vânătoare .Unul dintre aceştia a fost şoimul fesenist (pesedist ) CĂTĂLIN.Hrănit cu bucăţele de carne sângerîndă decupate din trupul unei Românii în agonie ,mutat apoi pe mănuşa cu zale pesediste ale AROGANTULUI Năstase, preluat de PROSTY Geoană , şoimul Cătălin a învăţat să se arunce fără greş din înalturi asupra şoriceilor sau şobolanilor corupţi din sfera politicului,justiţiei , poliţiei sau presei şi după ce îi lovea în ţeste cu ciocul de oţel,aducea prada în Kiselleff . Zilele trecute ceva s-a rupt ,Senatul lui peşte a votat la mustaţă trimiterea lui Voicu în faţa judecătorilor care s-ar putea să îl închidă pe acesta în colivie metalică dotată cu WC turcesc .Din acest moment lucrurile s-au precipitat şi se vorbeşete de metamorfozarea şoimului pesedist CĂTĂLIN în privighetoarea VOICU , situaţie în care în zona parchetului ar putea fi lansată invitaţia …..

O posibilă explicaţie a posibilei metamorfozări a şoimului pesedist CĂTĂLIN în privighetoarea VOICU a fost oferită pe Hotnews de userul Katana ( îi mulţumesc pt.ideea acestui thread) : “katana SE INTREABA pe Hotnews:
Sunt curios daca ciobanelul asta pesedist , Voicu , dupa ce o sa fie bagat la bulau , o sa cinte ceva “doine” la …. “caval” , baietilor aia cu vechime , bruneti si tatuati pe spate cu catrenul romanesc “f..t tot” !! “

http://absurdistansubfalduritricolore.wordpress.com/2010/03/28/190/

 

Reclame

2 comentarii »

  1. hi

    Comentariu de mihaibeltechi — mai 4, 2013 @ 9:59 am | Răspunde

  2. Scrisoarea lui Voicu of Ferentari cătră Costiniu,judex: I PAk ŞTIRE dau DOMITALE

    PREA CINSTITE BOIER FLORIN ,JUDEX ÎN MARELE DIVAN ,noi avem o voroavă laolaltă ,deci I PAk ŞTIRE dau DOMITALE za lucrurile de pe acilea dar nu înainte de a te ruga să spui jupânesei Viorica a domitale că îi pup respectuos lăboanţa dreaptă. Amu, după cele rânduite obrazelor subţiri , să îţi ştiricesc cam cum sunt pe acilea rânduielile. Matale,prea cinstit judex ştii bine“Arestul din Capitală, de la minus 2, ăla care e pe tubulatură – Evul Mediu. Uşi negre de fier, zăbrele şi lacăte, nu au aerisire, ţigani, bandiţi, te f… ăia în c…, te omoară. Iar noaptea, din furculiţa care o au, o ia şi o ascute şi-o bagă în gât. Pe arest preventiv sunt tot felul de borfaşi, tot felul de bandiţi. Ce să împaci, bă. Dacă are… au un contract cu moartea” . M-am cam spăriet la început da aga arnăuţilor e om de omenie , m-a lăsat să merg la fermelie la început,acolo felcerul mi-a dat hapuri iar io am tras zdravăn de fiare ,mi-am tras un tatuaj meseriaş şi am două furculiţe ascuţite brici la cingătoare. Slăvitul aga al arnăuţilor mi-a şoptit în mare taină că vii matale în ospeţie,că vor mai veni şi alte luminate feţe ,boier Geoană , biv vel vistiernic Viorel ot Hrebe ba chiar şi văăru-meu Marean e deja cu boccelcuţa gătită.Io vă aştept , am avut voroavă de taină cu arnăuţii ,vor avea naframă de nevăzători la ochi atunci când vom juca tabinet,moară sau când unu sau altu se va pleca după săpun.

    PS între timp, pacaliciul Voicu trage de fiare, şi-a tras nişte tatuaje meseriaşe şi şi-a ascuţit propria-i furculiţă doearece, nu-i aşa fraţii care vor veni ca răcruţi vor trebui să stie cine e baştan de baştan şi cine va trebui SĂ SE APLECE UMIL DUPĂ SĂPUN.

    Comentariu de mihaibeltechi — mai 4, 2013 @ 10:17 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: