CRONICI DIN GERULIA & STIRI FIERBINTI din TREBUCI

decembrie 16, 2011

extremisti evrei vandalizeaza o manstire ortodoxa din Ierihon

Filed under: Uncategorized — mihaibeltechi @ 10:14 am

Momente tragice trecut de Patriarhia de la Ierusalim în ultima oră. Deoarece ieri seara 13 extremiştilor evrei a intrat în mănăstirea Botezătorul în Râul Iordan situat în Ierihon şi au distrus icoane şi cruci.

Profaneze care a gasit in fata lor, astfel încât să puteţi alerta autorităţile pentru a merge pe site-ul pentru a evalua pagubele. Sub a ajuns imediat şi Patriarhul Ierusalimului domnulTeofil cu Episcopul Hesychius Kapitoliados şi anturajul său. La scurt timp după ce a sosit şi consulul grec să se confrunte cu pavilion grecesc a fost ars şi distrus icoane şi cruci.

Noul grup de extremişti evrei numit ca a fost arestat şi interogat în acest moment.

Realitatea acestor evenimente se află cu mult în urma, dar cu siguranta nu favorizează Patriarhia Ortodoxă Greacă.

Special pentru manastire care a fost lovit de către extremiştii au înregistrat multe progrese în ultimii ani.

Până de curând, interzis de a intra în mănăstire de Prodromos situat în râul Iordan, care este în cazul în care Isus a fost botezat. Pelerinii şi vizitatori şi Frăţia Sfântul Mormânt a fost permis să intre în zonă doar o dată pe an la Bobotează.

În ultimul timp a permis evreilor să intre în zona de zi cu zi de dimineaţa până după-amiază. Deci, atunci când mii de vizitatori care sosesc din diverse parti ale lumii pentru a vizita locul unde Isus a fost botezat, după Scripturi.

Dar acum, de ceva timp cerut să plătiţi o taxă, care doreste sa viziteze altarul sfânt.Propunerea a fost refuzat relatărilor stareţul mănăstirii de Gerasimos Abba, cu o mulţime de scuză bună, care este un pelerinaj, nu un muzeu.

În ultimele zile, mai multe evenimente au alarmat Frăţia Sfântul Mormânt, care încearcă să protejeze drepturile Patriarhiei Ortodoxe din regiune.

Din păcate, periodic episoade mai ales în mănăstiri, în deşert şi călugări greci, care sunt afectate de fanatici şi a făcut eforturi pentru a le face să dispară. Recent, şi a lui Iacov în Samaria a căzut victimă la stareţul mănăstirii, care a fost bătut şi de această dată este în spital.


Dar în alte mănăstiri ortodoxe greceşti, călugării au fost victime ale hoţi în trecut, astfel că infractorii trăi momente tragice.

Studiul urmează în zilele următoare veţi citi situaţia în mănăstirile noastre şi Patriarhia de la Ierusalim şi de luptă automată da Sfântului Mormânt de a păstra vie moştenirea noi.

Copleşit de devastare, Stareţul Mănăstirii de Gerasimos Abba

Copleşit de devastare a văzut, care intră în dimineaţa mănăstirii, a declarat BriefingNews, Stareţul Mănăstirii de Gerasimos Abba din Iordania.

“A fost 16 oameni şi a luat seara”, a spus cel Bătrân, în comunicarea noastră cu el. ”Ştim că au intrat. E ciudat, pentru că zona este bine păzită, şi a fost în jurul valorii de – în jurul valorii de sârmă ghimpată şi câmpuri minate “, a spus el şi a continuat:

“În dimineaţa a venit aici consul general şi Patriarhul, care a exprimat întrebări despre modul în care au petrecut la oameni. A subliniat faptul că există o intrare şi să se alăture celor de pe site-ul este verificat. Atunci necunoscut, am trecut prin? ‘.

În ceea ce priveşte daunele? “Ei au rupt crucea de dom, care a balustradele in jurul manastirii, distruge ceva sfesnice foarte vechi, şi a ars şi pavilion grecesc.”

Cine erau aceşti profan?

“A fost cu siguranta unii fani. Într-adevăr, armata noastră, care a dat cheia de la manastire, în dimineaţa de a intra in, apoi spune că trebuie să fi plecat în Iordania. În nici un caz nu este statul. Şi nu spun asta pentru că mi-e teamă. Acesta este adevărul.

Trebuie să reţineţi, de asemenea, faptul că urmărirea poliţiei, dar, desigur, nu există nici un rezultat. Repet. Este oficial de stat “.

http://deveghepatriei.wordpress.com/2011/12/16/fata-hidoasa-a-sionistilor-talmudisti-devasteaza-manastiri-ortodoxe-in-postul-craciunului-traducere-aproximativa-a-articolului-din-limba-greaca-staret-al-unei-manastiri-ortodoxe-batut-si-bagat-i/

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: