CRONICI DIN GERULIA & STIRI FIERBINTI din TREBUCI

august 14, 2011

Felix il santajeaza pe Crin cu dosarul Porumbacu ?REZBELUL OLIGARHILOR

Filed under: Uncategorized — mihaibeltechi @ 1:35 pm

Conform ofiterului Ichim, Crin Antonescu dadea note informative “literare si inventate” cu 300 lei bucata * Ele sunt cuprinse in dosarul 2456sca/DSS 01429 . Dupa cum sustin fostii sefi din Securitate ai lui Antonescu, dosarul lui Crin, cu numarul 2456sca/DSS 01429, este unul deosebit de amplu. Astfel, el este acuzat ca in tinerete, una din principalele sale atributii era aceea de a spiona copii, multi dintre ei chiar elevi de-ai sai, pentru a afla ce au parintii lor in cap, daca se plang de saracie, daca injura partidul, daca nu sunt de acord cu Ceausescu, etc. Totodata, in paralel, Antonescu ar fi dus o viata amoroasa deosebit de tumultoasa, la vremea respectiva fiind cercetat de Militie pentru intretinere de relatii cu minore. Mai mult, potrivit fostilor ofiteri din Securitate, actualul presedinte al PNL are chiar si un copil din flori, un baiat pe nume Andrei, conceput cu o minora. Nume de cod Porumbacu,AICI .Mikutza Ce Kurai din cadrul departamentului Investigaţii Gerulian Press lansează în spaţiul public o teorie interesantă:
RĂZBOIUL OLIGARHILOR 
Razboiul intern de gherilă intre diferitele clanuri de baroni din Uniunea Socialist Liberala a inceput deja! Ciolanul naţional,deşi hărtănit şi împuţinat de muşcături hulpave şi băloase continuă să fie tentant pentru cei care au mult şi vor să aibă şi mai mult. Sarea,Poşta Română,RomGaz,câte şi mai câte ocazii de chiverniseală. Nastase il vrea premier pe Ponta,altii mai rasariti pregatesc surpriza Tiriac…ca sa pluseze la pericolul Patriciu ,premier.Si cum liberalii nu-l mai vor la conducere pe Ghiocel Antenescu,ci pe Tariceanu…se asteapta un razboi chior chiar inainte de alegeri.
ESTE ŞANTAJAT CRIN CU DOSARUL PORUMBACU ? 
Mikutza Ce Kurai afirmă că pe o cale sau alta Felix-Voiculescu ar fi intrat în posesia dosarului Porumbacu,dosar cu ajutorul căruia l-ar fi “convins”pe Crin Antonescu să treacă peste noapte PNL cu arme şi bagaje de partea lui Geonă ăl Prostănac iar după ce un matroz afurisit le-a înecat corabia speranţelor.
Voiculescu il vrea inlaturat din competiţie pe Patriciu,
asa ca i-ar fi fluturat iar sub nas lui Antonescu dosarul “Porumbacu”.Acest fapt asociat cu punerea Antenelor la dispoziţia ambiţiilor prezidenţiale ale Crinului Porumbac ar fi stat astfel la baza aliantei PNL+PC iar apoi la apariţia USL.

Şi-am încălecat pe o şa…

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: