CRONICI DIN GERULIA & STIRI FIERBINTI din TREBUCI

aprilie 6, 2011

Pentru noi,Tudy labă iute este Păcuraru doi

Filed under: Uncategorized — mihaibeltechi @ 6:55 pm

Tudy aplică cu stânga doctrina liberală „Prin noi înşine!”

  • La cum degenerează, pe zi ce trece, scandalurile din lumea mondenă, relansarea aia economică poate să mai aştepte, căci miticii se descurcă bine şi fără ea: n-au pâine, dar nici Nero nu le-ar fi oferit un circ mai grozav! Cel mai recent episod al telenovelei Pepe-Zăvo l-a scos la rampă, direct din baie, pe al treilea personaj din acest triunghi conjugal cu două catete şi o ipotenuză care nu se plia deloc pe ele: cu una nu voia, cu alta nu putea, că aia se raporta la sine însăşi şi voia să se înmulţească de una singură. Această catetă numărul doi, numită Tudy, poate fi vizionată, începând de aseară, pe mai multe saituri, cum se satisface de zor, cu gândul la amor. Junele a decis să aplice dictonul liberal „Prin noi înşine!” aşa cum s-a priceput şi el, punând mâna pe scârbavnicul mădular şi zdrăngănindu-l serios, într-o toaletă publică. Imaginile, care i-au şocat pe mulţi, ar putea constitui exemple video la o eventuală disertaţie pe tema „Ce face laba din om”, pe care orice licean să o poată descărca gratis de pe referate.ro. Evident, Pepe avea dreptate: cu un asemenea specimen amator de plăceri singuratice până şi o femeie rea de muscă precum Oana Zăvoranu e mai greu să rămână gravidă, chiar dacă, prin absurd, s-ar fi aflat în ziua respectivă în toaleta respectivă, în raza de acţiune a gabaritului depăşit de palmă. Oricum, eu cred că, de fapt, în acele clipe sublime, pălmaşul Tudy nu se gândea la Oana, ci la cariera lui politică: adică a ajuns Crin aşa de sus dând din gură şi n-o să ajungă această tânără săgeată liberală dând din mână?
  • Arestarea unei piţipoance prinse cu botul la făină şi cu carduri false în poşetă a stârnit mare vâlvă în România şi toate ziarele s-au grăbit să scrie cum a fost săraca Natalia Mateuţ maltratată, dezbrăcată, controlată şi pusă să doarmă pe un pat cu ţambal de fier de poliţia olandeză, de parcă ar fi fost de aşteptat ca la arest să-i pună şi bomboana pe cearşaf şi să-i ureze „Noapte bună!”. Unii n-au fost însă la fel de îngăduitori cu ea, ci au luat-o la trei păzeşte cât ai zice peşte. Prezentatorul TV Mihai Morar a fost atât de indignat încât, după ce a mimat pe post o înjurătură pe care au înţeles-o nu doar surdomuţii, ci şi copiii sub trei ani, şi-a pus poalele în cap, cât se poate de deontologic, şi a întrebat-o, retoric, pe Nataliţa: „Fă, tu ştii cine a fost tac-tu?”. Impresionat de atâta subtilitate, demnă de un reprezentant al Mişcării de Rezistenţă prin cultură de la Intact, eu i-aş spune lui Mihăiţă ăsta că da, ştiu cine a fost tac-so – un fotbalist de mâna a doua, căruia îi cărau alţii mingea în faţa porţii, să ia Gheata de Aur –, dar l-aş întreba: „Auzi, mă, talentosule, chiparosule, da’ tac-to Voiculescu ştie că vorbeşti aşa pe post?”
  • Medicii din România par să fie angajaţi din plin în competiţia neoficială „Cel mai frumos malpraxis” şi de aceea nu pierd niciun prilej de a se da în stambă. Ultimii intraţi în concurs sunt doctorii de la Spitalul Judeţean Râmnicu Vâlcea, care au pus unei paciente vreo trei diagnostice, până s-a diagnosticat săraca singură şi a scăpat netăiată din mâinile chirurgilor. Femeia, o balabustă minoritară, fusese diagnosticată de medicul de familie cu o afecţiune hepatică şi venise la spital cu dureri de şale. După un prim consult  la UPU, s-a decis că are afecţiune reno-urinară. Apoi un isteţ i-a făcut ecografie şi i-a schimbat diagnosticul, căci zărise el ceva acolo care semăna cu o tumoare-gigant, mai ceva ca-n serialul “Spitalul de Urgenţă”! Imediat, la sala de operaţii au început să se ascută bisturiele şi femeia a fost pregătită pentru o intervenţie dificilă. Norocul ei a fost că a chemat-o Natura până afară, că în baza urmaşilor lui Esculap din Vâlcea murea cu zile: la veceu, ţiganca a născut ditamai garoiul de 5,5 kg, sănătos, voinic şi frumos. Acum, ministrul Sănătăţii a cerut o anchetă la spital, dar probabil că singurele sancţiuni date vor fi, ca de obicei, mutarea vinovaţilor pe la alte spitale. Adică un fel de ruletă rusească în variantă românească…
  • Când eram eu boboc, la concursurile de Miss erau invitate în juriu diverse vedete, capabile să întreţină atmosfera cu glume bune, aluzii subtile şi să pună participantelor întrebări încuietoare, spre deliciul publicului. Astăzi, fie că nu mai avem vedete de soi, fie că sunt concurentele cam prostuţe, în juriu ajung tot felul de specimene ciudate, cu un intelect comparabil cu al bibilicii cu coadă scurtă. Bunăoară, la concursul „Miss Blonda de la ASE” din juriu vor face parte, printre alţii, cunoscuţii esteţi Bogdan Croitoru-Fizz, Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu. Pe primul ştiu cine-l recomandă – „vocea şi talentul lui”, dar n-am idee în ce calitate au venit acolo tutele lui Capatos, pentru că astea n-ar fi în stare să jurizeze nici măcar un concurs de tuns oi. Mă gândesc însă că s-o fi şubrezit clădirea ASE-ului de atâta tropăială de hormoni prin ea şi organizatorii au vrut să se asigure că nu cade bila de deasupra, aşa că le-au invitat pe cele două piţipoance, căci simpla lor prezenţă e suficientă să o consolideze mai bine ca primăria!

 

<a href=”http://www.reportervirtual.ro/2011/04/tudy-aplica-cu-stanga-doctrina-liberala-%E2%80%9Eprin-noi-insine%E2%80%9D.html„>Spartacus,AICI </a>

 

PS Titlul imi apartine

Horatiu 2010

 

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: