CRONICI DIN GERULIA & STIRI FIERBINTI din TREBUCI

septembrie 16, 2010

Vi s-a spus „ÎNTĂRIŢI-VĂ STATUL!” ,voi nu aţi ascultat …

Filed under: Uncategorized — mihaibeltechi @ 1:36 pm

i-auzi una,i-auzi două…

Sorin Ovidiu Vantu va fi eliberat din arest – aceasta este decizia Curtii de Apel. Alaturi de Vantu vor fi eliberati si ceilalti doi inculpati, Ovidiu Turcan si Alexandru Stoian. SO Vantu si Turcan au interdictie de a parasi tara. Decizia de eliberare a celor trei va fi pusa in aplicare imediat, iar motivarea completului de judecata va fi publicata zilele urmatoare. Potrivit Agerpres, votul in completul de judecata a fost 2-1 in favoarea eliberarii celor trei inculpati. Reamintim componenta completului de judecata: Viorica Costiniu, Luciana Mera si Cristina Rotaru.

pe de trei,pe de şase,pe de nouă

În ţara asta ,prost făcută, rahaţii fut în loc să pută iar futalăi adevăraţi nu pot să fută de rahaţi. Brava naţie rromână a primit una zdravănă peste botişor drapat în tricolor din partea sistemului  care e în toate ,în cele ce sunt şi cele ce mâine …..

Băsescule ,viforosule războinic şi preşedinte al unei ţări de doi lei , ai ajuns să joci în altă ligă.Dacă Ţapul Umilică a ajuns la sfârşit de mandat să declare că l-a învins securitatea,atunci ai onestitatea să recunoşti că ai încercat să înfrunţi SISTEMUL dar lipsit de sprijin fiind,ai fost înfrînt de sistem.Aştept sanctificarea lăbuţei câinelui Baron ,acest Homer orb al patrupedelor care din păcate nu ştie scrie ,dacă ştia ar fi nemurit în versuri glorioasele fapte de arme ale lui Eol cel schiop ,cel plecat de pe  pontonul din Delta Dunării pentru a se lupta cu piratul Barbă Albastră ,spaima eleşteielor valahe,a mărilor şi oceanelor …..

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: